fbpx

Slik feiret Carmen 8 års dagen på Hjørgunn

Ridefysioterapi gir økt livskvalitet til rytterne!
juni 11, 2020
Ridefysioterapi gir økt livskvalitet til rytterne!
juni 11, 2020

 

 

Når man bestiller bursdag på Hjørgunn er leie av kafeen inkludert. Dette er et lokale som rommer totalt 40 personer og man har tilgang til fullt kjøkken. Her står man fritt til å pynte og dekorere lokalet akkurat slik man ønsker det, samtidig som man kan forberede den maten og desserten som barna ønsker. Familien har valgt å dekorere lokalet i gårds tema. På bordet finner du små esker formet som en låve, og er et kreativt alternativ til godtepose. Videre er det pyntet med små detaljer av ulike dyr, ballonger med hest og smellerter. 

Når alle barna er ankommet gården er det tid for mat. Det er pannekaker som står på menyen, som pappa Odd-Rene har ansvar for å lage. Stemningen rundt bordet er på topp og mens barna koser seg med pannekaker er teamet på Hjørgunn i stallen og forbereder hestene til ridning. 

Til hver bursdag blir hestene stellet og pyntet, de blir flettet og får fine spenner så de er klare for å delta i bursdagen. Det tar ikke langt tid før barna har spist opp maten til de står i vinduet og ser ut på ridebanen. Alle er spente på å ri, noen har ridd litt før og for andre blir det første gang.

Siden Carmen har bursdag får hun være først ut og får også velge hvilken hest hun skal ri på. Alle barna får 3 runder hver og det blir til og med litt tid til kos med hesten før de går av. 

Mens barna er ute å rir er pappa på kjøkkenet og gjør klart desserten. Det er både muffins, kake og is som står klart når barna kommer tilbake fra ridebanen. Carmen blir ekstra overrasket da hun får øye på bløtekaken som har et bilde av henne selv med en hest, noe som var veldig populært blant barna.

Du kan bestille barnebursdag enkelt på nettsiden vår her

Monica Fluske
Monica Fluske
Daglig leder / Hjørgunn Gård & Behandlingssenter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *