Hjørgunn gård er en frivillig organisasjon der ansatte jobber sammen med mange frivillige hjelpere med ulike oppgaver på gården. Som frivillig bidrar du til å gjøre en forskjell i hverdagen for mange barn og unge. Du gir av din tid, og du vil oppleve en meningsfull hverdag med fine opplevelser og mye glede. Vi gir deg alt du trenger av opplæring.

Bli Aktivitetsvenn 

Sammen med dyra på gården får barn og unge med nedsatt funksjonsevne oppleve å ha sin fritidsaktivitet på Hjørgunn. Å være i aktivitet sammen med dyra på gården skaper fine opplevelser, glede og mange gode barndomsminner. Aktivitetene er varierte med alt fra åstelle med kjøkkenhage til å ha hygge med dyrene som bor i fjøset, stell av hest og ridning. Matlaging og diverse håndarbeid, sløyd og ikke minst frilek.

Vi trenger deg som frivillig, fordi du er akkurat den du er.

Leie av hest

Dagtid tirsdag, torsdag og fredag
Med å leie hest i ridefysioterapien er du en del av et team som bidrar til å skape glede og mestring for mange barn og unge, samt styrke deres helse.

Stallarbeid

Tirsdager, onsdag, torsdag og fredager mellom klokken 08.00 og 15.00
Vi setter helse og velvære til dyra våre høyt. Bidra til å gi hestene den omsorg og kjærlighet de fortjener.Vi trenger deg som frivillig til stallarbeid og utstyrsbytte i forbindelse med ridefysioterapien. Vi gir deg full opplæring, men det er greit med litt hestevane fra før.
social

Felleskap

Et uformelt og inkluderende fellesskap. Glede og mange fine opplevelser sammen med andre mennesker og dyra på gården.
kaffe 5

Mat

Frokost, lunsj og kveldsmat. Sosiale samlinger og hyggekvelder.
Tommel5

Frihet

Som frivillig hjelper kommer du og går når det passer deg best.

Registrer deg her

Vi tar kontakt med deg for en hyggelig prat.